Om oss

Her finner du info om havna og båtforeningen

Om Gisund Båthavn

Gisund Båthavn ble stiftet i mai 1991 har i §2 i vedtektene følgende.
"Lagets formål er å bygge, drive og vedlikeholde havneanlegg og klubbhuset "Naustet". Tilrettelegge for bruk av fritidsbåt for havnas medlemmer og fremme kunnskap om sjøvett, sikkerhet og båtkultur". Havna er et andelslag som drives av et styre på fem medlemmer og Generalforsamlingen som avholdes hvert år i februar er havnas øverste organ.

Medlemskap

Medlemskapet er åpent for alle og etterspørsel etter plasser er større en vi kan tilby i dag slik at vi ved flere anledninger har vært nødt til å utvide. Siste utvidelse på 12 båtplasser var i 2006. Pris for innskudd/årsavgift for båtplasser finner du under "Båtplasser". Ta kontakt dersom du er interessert i å kjøpe båtplass. 

Foreningen utarbeider hvert år medlemsliste med det enkelte medlemmets navn, samt båtnavn, kallesignal og reg.nr. på det enkelte medlems fartøy. Styret håper at medlemslisten kan være til hjelp for det enkelte medlem, bl.a. til å "rope" på andre medlemmers båter.

Fordeler

Foreningen er tilknyttet Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) og foreningens medlemmer har derfor adgang til de medlemsfordeler KNBF har til sine medlemmer, som blant annet inkluderer:

  • gunstig forsikringstilbud gjennom KNBF`s egen forsikringsordning Norske Sjø AS
  • juridisk "førstehjelp" gjennom advokat
  • rabattavtale med Statoil
  • medlemsbladet "Fritidsbåten"
  • KNBF`s Håndbok

Foreningen har også rabattavtale med forretninger i området på båtutstyr og båtpleiemidler for våre medlemmer.

Noe du lurer på?

Ønsker du å bli medlem i foreningen, kjøpe båtplass eller kanskje leie naustet?

Alle rettigheter hevdet | Gisund Båthavn BA © - 2020 | Utviklet av Stemt